Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aioli med vitlök

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Svalkande, god och enkel aioli med smak av persilja och vitlök. Passar utmärkt till klyftpotatis, hamburgare, fisk, grillat kött eller bara ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser och krydda för önskad smak.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • camreg 31 maj 2009

    Jättegott och lätt att göra. Hade dock inte i rostad vitlök. Kommer definitivt att göra fler gånger.

  • baudrum 12 juni 2009

    En aioli har ALLTID vitlök i sig. körs helt och hållet från majonäs med skarp vinägersmak

  • Siga 2 augusti 2009

    Hej! När jag gör Aioli så har jag mycket vitlök i - så det riktigt fräser till i munnen. Ska testa ditt recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.