Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aioliyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna aiolin är både magrare och fräschare än originalet. Aioli är en kall sås från Spanien. Den består av vanligtvis av vitlök, ägg, citronjuice eller vinäger och olivolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda matyoghurt med vitlök, senap, olja, salt och peppar.
  2. Servera en klick i soppor och grytor, till grillat kött, fisk, skaldjur, ratatouille och andra grönsaksrätter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.