Kommer från http://airamsmat.webblogg.se/2009/december/lchf-skinkmacka-pa-riktigt.html
Heter julbröd, men man kan äta det närsom tycker jag ;)
Instruktioner
- Ugn: 200 grader
- Värm upp ugnen. Vispa äggulorna löst tillsammans med Fiberhusk och låt svälla under tiden äggvitorna vispas riktigt hårda och torra (ca fem min) i en annan bunke.
- Vispa gulorna och fiberhusk tillsammans med osten tills smeten blivit ljust gul och fluffig. Tillsätt salt, brödkryddor och linfrön och vispa helt slätt.
- Vänd försiktigt ihop de båda rörorna tillsammans med mandelmjölet och tillsätt bakpulvret - vispa inte, använd istället slickepott och vänd med stora rörelser.
- Klicka på bakplåtspapper ut 20st bröd som får gräddas i ca 15 minuter eller tills de uppnått gyllenbrun färg.
Publicerat den
27 december 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta bröd är väldigt gott och saftigt! Tack för bjudningen på detta!
Är det nån som har fryst dessa?