Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ajvar med bönor

 
Skriv ut

Använd som pålägg till en god vitt bröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bönorna i kallt vatten. Blötlägg dem i dubbel mängd vatten i ca 10 timmar.
  2. Lägg bönorna i en kastrull. Tillsätt vatten, salt, grönsaksbuljong, lagerblad, och lök.
  3. Koka under lock på svag värme ung. 50 minuter.
  4. Häll av spadet, spola i kallt vatten, kyl ner och blanda med ajvar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.