Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åkerbärssylt, rårörd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Finns det godare sylt? Tror inte det

Ingredienser

Instruktioner

Rensa bären och ha dem i en skål. Slå på sockret och rör om i skålen tills sockret har löst sig. Klart att äta. Är bären kalla, t ex har stått i kylen så låt bär och socker stå framme en timme innan du börjar mosa det.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Roggan 18 januari 2010

    Håller med om att det är den godaste sylten! Rårörd åkerbärssylt är mycket godare än kokt. Tråkigt att vi inte har åkerbär här i Skåne. Får nog åka hem till mina hemtrakter och plocka åkerbär i sommar, börjar ha slut i frysen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.