Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Åländsk fisksoppa med rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från den åländske mästerkocken Michael Björklund, årets kock 2000.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen, tillsätt potatis, morötter och palsternacka. Koka rotfrukterna mjuka, ca 10 minuter.
  2. Tillsätt fisk, lök och dill. Ge soppan ett uppkok. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner räkorna, kräftstjärtarna och sockerärterna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.