- Serverar: 5-6 portioner
- Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut
Ljuvligt god förrätt till påskmiddagen.Enkel och snabb att göra samtidigt som man bra kan göra den på förhand.
Instruktioner
- Blötlägg gelatinbladen med lite vatten.
Koka äggen hårda.
Hacka laxen , dill, rödlök och ägg.
Blanda samman alla ingridienser.
Skär svartbrödet.
Smält gelatinbladen med lite vatten, låt svalna lite.
Häll i gelatin, rör om ordentligt.
Vänd ner svartbrödskuberna försiktigt.
Låt stelna i kylen ungefär en timme. Kan också bra göras kvällen före.
Portionera upp och garnera med dill och citron.
Skär upp två Åländska svartbrödssticks och bred på smör, om så önskas.
- Ät och njut!
Publicerat den
15 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hur menar du med att man ska smälta gelatinbladen??
Läs på förpackning för Gelatinblad, där står det hur du ska gå till väga :-) Lycka till!