En fantastisk, enormt mättande, och supergod efterrätt! Använd helst en genomskinlig stor plast- eller glasskål. Väldigt svårt att ange exakta måttangivelser, mängderna beror ju mycket på hur stor skål man har. Vi hade en väldigt stor skål. Gör gärna Jello och vaniljkräm dagen innan så att dom hinner stelna ordentligt, det är detta som tar tid. Annars går det fort att lägga ihop själva Triflen. Vi använde custard från Skottland, men det går bra med lite tjockare vaniljkräm. Man kan ju också göra sin egen variant genom att tex smaksätta tårtbottnarna med likör, och riva choklad ovanpå.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Ytterligare en bild på denna fantastiska Trifle som höjdes till skyarna av våra gäster!