Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alans skotska Trifle

(1 kommentar)  
Alans skotska Trifle Alans skotska Trifle
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En fantastisk, enormt mättande, och supergod efterrätt! Använd helst en genomskinlig stor plast- eller glasskål. Väldigt svårt att ange exakta måttangivelser, mängderna beror ju mycket på hur stor skål man har. Vi hade en väldigt stor skål. Gör gärna Jello och vaniljkräm dagen innan så att dom hinner stelna ordentligt, det är detta som tar tid. Annars går det fort att lägga ihop själva Triflen. Vi använde custard från Skottland, men det går bra med lite tjockare vaniljkräm. Man kan ju också göra sin egen variant genom att tex smaksätta tårtbottnarna med likör, och riva choklad ovanpå.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör Jello och vaniljkräm enligt anvisningar på paketen. Jello och vaniljkräm måste hinna stelna riktigt.
  2. Låt fruktcocktail rinna av ordentligt.
  3. Börja med Jello i botten och varva sedan alla ingedienser i flera lager.
  4. Avsluta med grädde och strössel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 2mrsh 23 juli 2011

    Ytterligare en bild på denna fantastiska Trifle som höjdes till skyarna av våra gäster!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.