Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Albinas kesoplättar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda plättar, smaken påminner om ostkaka men denna rätt kan ätas som plättar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna, smeten ska vara ganska fast så man kan ta med sked och klicka ut i stekpannan och platta ut den lite granna, den ska vara tjockare än en vanlig plätta. Man ska steka i en medelvarm stekpanna, ungefär som när man steker vanliga plättar. Stek på rapsolja eller helst smör, vänd plättarna 2-3 ggr så dom blir fint ljusbruna och genomstekta.
  2. Dessa ska ätas med nån god hemlagad sylt till, mumsigt gott är det.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bappi 2 september 2015

    Full pott med poäng! Skulle vilja kalla detta små burgare istället och mycket goda kesoburgare. Testade med allt sött i denna gång och så gott. Detta måste alla älska liten som stor :-) De som stör sig på det söta låter det vara. Mättande gott! Tack för ett mycket bra recept och bästa receptet dessutom/ kram

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.