Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Albondigas en salsa de tomate, spanska köttbullar i tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel spansk husmanskost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman färsen och låt den vila medans du sätter på vatten till pastan eller skalar av potatisen eller vad du nu vill servera till.
  2. Forma 10-12 stora bullar av färsen och bryn dem i medelvarm panna tills de fått en vacker färg. Lägg i den hackade löken och låt den fräsa med en stund.
  3. Slå på buljongen och "tomatsåserna" där du blandat ner majsenan.
  4. Låt koka tills det är dags att slå av pastan eller potatisen. Då är det lagom att ha i paprikapulvret, basilikan, vitlök och de hackade tomaterna som bara får bli varma i såsen. Smaka av med salt och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.