Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alexandra´s LCHF Fläskpannkaka med crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jag har kommit på ett eget recept på fläskpannkaka eller som andra kallar de, ugnspannkaka. Detta recept är helt utan keso. Receptet kom jag på därför att jag inte är någon Keso-fantast utan använder hellre andra varor. Smakar precis som ett vanligt recept med mjöl!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp baconen i bitar och lägg dem på en plåt. Häll sedan smör över dem och stoppa in i ugnen på 250 grader. Ta ut dem när de är lite krispiga och lägg över dem i en smord ugnsform.
  2. Skär ostskivor av en mild ost och lägg skivorna över baconen i ugnsformen.
  3. Vispa ihop ägg och grädde, tillsätt crème fraichen. Vispa lite försiktigt så att allt blandas, häll slutligen smeten i ugnsformen och ställ in den i ugnen på 250 grader i ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.