Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Allra enklaste, godaste äppeldesserten

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Eivor, som numera bor i San Diego hälsar på. Jag gjorde denna dessert kvickt och lätt, och vi båda tyckte den var så jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Halvera äpplena och ta ur kärnhuset. Lägg dem i ugnseldfast form.
  3. Blanda créme fraiche, socker, mandel och bittermandelolja. Klicka smeten över äpplena.
  4. Stek i mitten av ugnen cirka 15 minuter.
  5. Vispa vaniljsåsen lätt och servera den till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.