Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Allt i ett gryta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Denna gryta tar lite tid att göra, men otroligt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet lite i taget i en stekpanna, lägg efter hand det brynta köttet i en gryta och till sätt salt, peppar och buljongtärning eller pulver. Låt koka under lock 1 – 1 ½ timme.
  2. Skala potatis, morötter och palsternacka. Skär dem i bitar. Skölj purjolöken i bitar. Rör ner det i grytan. Smaksätt med soja och timjan. Låt grytan koka ytterligare ca 15 min. Serveras med bröd.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Maja75 2 september 2008

    Eftersom vi tar stora portioner räcker rätten bara till 4. Enkelt att laga och känns rätt nyttigt. Mitt kött blev lite smaklöst; har ni något bra tips där? Spadet, morötterna och potatisen fick god smak. Jag kommer att laga detta igen.

  • ckm 23 januari 2009

    Koka längre, använd lagerblad och kanske lite hela kryddpapperkorn.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.