Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Allt i ett rårakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett recept som jag mixtrat ihop. Jag skickade in det i en tävling om "Dagens lunch" till ett radio program och vann en 12 bitars smörgåstårta som 1:a pris. Delar gärna med mig här av dessa goda rårakor. Uteslut potatis om du äter Lchf eller Gi. Mängden morötter är så liten, men ta bort dem också ifall du inte äter "ovanjord" rotfrukter. Eller riv i bara En morot för färgens skull, det är så liten mängd. Det är bara att dubbla och tredubbla mängden av allt, om du gör för många personer.

Ingredienser

Instruktioner

Riv alla rot och grönsaker grovt på rivjärn. Blanda allt i en bunke, tillsammans med bacontärningar och äggen. Klicka ut i uppvärmd stekpanna och forma till rårakor. Stek dem gyllenbruna på båda sidor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 6 juni 2010

    God och relativt vardagsmat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.