Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Almgrens äppeltorskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket godare än jag trodde det skulle vara, en lite annorlunda fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna äpplena, hacka löken och sprid ut detta i botten av en smord långpanna. Skölj och torka (om de är färska) fiskfiléerna och lägg dem ovanpå. Salta och peppra. Blanda grädde, mjölk och ketchup och häll över. Strö över riven ost och gratinera i ugnen i 220-225 grader ca 30 minuter.
  2. Servera med pressad potatis och en sallad.

Kommentarer (1)

  • Josses 9 januari 2012

    Provade detta lite originella recept idag och de flesta i familjen gav tummen upp. Jag ska få göra det fler gånger i alla fall. Jag blandade ketchup och chilisås men nästa gång ska jag bara ta chilisåsen, det blir nog mer smak med den. Det var en lite spännande kombination detta med äpplen, lök och fisk. Jag gjorde potatismos till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.