Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aloo gobi

 
Skriv ut

Indiskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatisen och skär blomkålen i små buketter. Förväll blomkålen ett par minuter i lättsaltat vatten. Skär löken i strimlor.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite olja i (inte olivolja i detta fallet) och låt löken mjukna utan att ta färg.
  3. Mortla hela kryddor om du använder det, hacka färsk chili och riv ingefära och vitlök. Låt kryddorna och vitlöken steka med löken ett par minuter. Ha inte för hög värme så kryddorna bränns.
  4. Häll i potatis och blomkål och vänd runt i kryddorna ett par minuter. Tillsätt salt, eventuellt peppar och en deciliter vatten
  5. Låt vätskan ånga av och servera genast med naanbröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.