Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Aloo jeera

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mättande potatisgryta med rejält kajennsting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och finhacka chilifrukten. Fräs kummin i oljan tills de poppar. Blanda i lök och chili och fräs tills det blir mjukt, 5-10 minuter.
  2. Skär tomaten i klyftor. Grovhacka koriandern. Tillsätt tomat, färsk och malen koriander, kajennpeppar och socker. Pressa i vitlöksklyftorna och krydda med salt. Låt koka på svag värme i 10 minuter.
  3. Skär potatisen i 2 cm stora bitar. Blanda dem och låt potatisen bli varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.