Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Alysons kryddiga parmesankex

 
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 2 timmar 25 minuter
Skriv ut

Receptet kommer från Alyson Cook som levererar mat till stjärnorna i Hollywood. Kexen är perfekta till en soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll alla ingredienser i en matberedare och mixa ihop till en deg.
  2. Lägg degen på ett smörpapper. Forma till en rulle som är ca 30*2,5 cm, svep in väl och lägg i kylskåp i 2 timmar. Degen kan ligga i kylen i upp tll 4 dagar.
  3. Ta ut degen från kylen och skär i 5 mm tjocka skivor, Sått ugnen på 190 grader.
  4. Lägg kexen på väl smord plåt och grädda 12-15 tills de är gyllenbruna.
  5. Låt svalna på plåt och förvara i lufttät burk i upp till 5 dagar eller i frys en månad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.