Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amarulamousse

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

...pudra över lite kakao på denna delikata dessert före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och agavesirap, blanda i Amarula och den vispade grädden samt gelatinbladen.
  2. Fördela i formar, martiniglas, whiskyglas eller liknande. Förvara i kylskåpet. Pudra över lite kakao före serveringen.

Kommentarer (3)

  • limhamn 3 maj 2011

    Måste väl stå i kyl?? Går det att servera direkt?? Har en choklad "freak" till dotter så glad för alla nya recept. Känns som om jag gjort alla gamla!! Låter väldigt gott. Hälsn Catarina

  • Tacomamman 7 oktober 2012

    Supergod! Fluffig och fin konsistens.

  • Tacomamman 7 oktober 2012

    Supergod! Fluffig och fin. Inget jag skulle servera till de under 15 dock...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.