Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ambrosiatårta

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Med färdiga tårtbottnar och färdig vaniljkräm går det snabbt att göra denna klassiskt goda tårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skeda försiktigt apelsinsaft över tårtbottnarna så att de blir lätt fuktiga.
  2. Bred sedan vaniljkräm över två bottnar och lägg ihop tårtan.
  3. Rör ut florsockret med lite pressad apelsin och bred över tårtan. Strö de syltade apelsinskalen över tårtan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.