Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

American pancakes

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Mjölk och glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda Rapsy frutty och vattnet, låt svälla en stund.
  2. Blanda ihop mix+mjöl+socker+salt +fiberhusk
  3. Blanda hälften av de torra ingredienserna med rapsysmeten, vispa ordentligt så det ej blir klumpar, tillsätt mer rapsy+ torrt.
  4. När smeten börjar bli tjock, häll i rismjölk lite i taget och vispa.
  5. Nu tillsätter du äggen, ett i taget, vispa och sist det flytande mjölkfria smöret.
  6. Låt stå och svälla i ca 20 minuter!
  7. Blanda i bakpulvret efter smeten stått och svällt.
  8. Stek i panna med teflon el. likn. då behövs ej smör vid stekning och de blir fluffigare.
  9. Tips! Vill man att de ska bli mer efterrättsliknande så kan man blanda i frysta bär, hallon el. blåbär innan stekning, Det blir super gott! Sylt i pannkakan direkt!
  10. Servera med fluffig mjölkfri grädde, glass eller liknande.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.