Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk äggsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är super god!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda majonnäsen och de hackade äggen. Tillsätt vinäger och krydda med tabasco, salt, nymald vitpeppar och ev senap och oliver. Salladen skall vara stark, nästan brännande, i smaken. Lägg upp äggmajonnäsen på salladsblad med tomatklyftor och tunt skivad gurka i grupper runt om. Servera salladen med smör och bröd som lunchrätt. Äggmajonnäsen är också god att lägga mellan dubbla vita brödskivor som lunchsmörgås eller som drinktilltugg på kavring eller i krustader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.