Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikansk sås till grillat

(5 kommentarer)  
Skriv ut

En jätte god sås som jag har fått av min bror i USA

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka eller kör löken i mixer. Stek sedan upp löken i olivoljan. Stek tills den blir mörktbrun och strö över salt.
  2. Blanda gräddfil, majonnäs, vitlökspulver och vitpeppar. Häll sedan i den något avsvalnade löken. Rör ihop. Provsmaka! Kan behövas lite mera salt ibland.
  3. Man kan gärna göra den här såsen en dag innan, den blir nästan godare. Jag personligen tycker att det blir lite väl mycket så jag brukar bara göra hälften. :)

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Nusse 4 maj 2009

    Hmm..ska det verkligen vara först 2 msk lök och sen ännu mer lök? *fundersam*

  • fenka 18 mars 2011

    Det står väl 2 msk olja?

  • vawa 18 mars 2011

    är det inte bättre med "riktig" vitlök i stället för pulver? Jag slutade att använda vitlökspulver för länge sen....

  • LillSnuttan 18 mars 2011

    Jag tycker att det blir för mycket vitlökssmak med "riktig" vitlök. Men det är väll en smak sak :)

  • hubner02 26 april 2011

    Helt suverän sås..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.