Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

(Amerikanska) Grillade revbenspjäll

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

De godaste grillade rev jag har smakat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten med lök, tomatpure, buljong, salt, lägg i reven och låt sjuda i ca 20 min så de blir mjuka.
  2. Vispa i hop marinaden och lägg i revbenen. Låt ligga 2 timmar i kylen innan grillning

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • an_lin 18 december 2008

    Tack, för det receptet! Det är helt underbart smaskigt, gott. Precis så där som man får dem i USA, köttet bara ramlar av benen. Man blir härligt kletig om munnen, men vad gör det när det smakar gudomligt!

  • grandor 30 juli 2010

    Mycket goda revben. Alla gästerna tyckte att de var toppengoda! Tack för receptet!

  • Fridalius 22 december 2010

    Goda, godare, godast!!! Dessa är stående på fredagsmyset, lätt godare än coops köpe!

  • Upstart 26 april 2011

    Mycket goda revben, tack för receptet!

  • christincarlsson 30 april 2011

    Jäklar va gott. Gjorde de med tjocka revben. Klar 5

  • Mallissa 1 juni 2014

    Undrar hur länge man ska koka/grilla? Tjugo minuter kokning och..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.