Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanska revbensspjäll

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Dela revbensspjällen i portionsbitar. Skala och hacka en gul lök. Koka upp några liter vatten och smaksätt med lök, lagerblad, vitpepparkorn och salt. Lägg ner spjällen i det kokande vattnet. Låt koka utan lock i 10 till 25 minuter beroende på tjocklek. Kolla när köttet börjar släppa från benen. Då ska kokningen avbrytas och köttet lyftas upp. Pensla spjället med grillmarinad, gärna någon av förslagen här nedan, och grilla ett per minuter på vardera sidan över fin glöd. Servera gärna grillsås med paprika till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.