Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amerikanskt risgodis

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en rymlig, vid och tjockbottnad kastrull. Rör ner marshmallows och låt smälta på medelvärme under omrörning. Lyft kastrullen från värmen och rör ner övriga ingredienser. Täck en liten långpanna med bakplåtspapper och häll upp massan. Lägg ett bakplåtspapper över eller fukta händerna med lite vatten och tryck ut massan till en 2-3 cm tjock kaka. Låt kallna. Skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • barroz86 19 februari 2010

    hehe arbetskollegan ifrån TX,Arlington kom in med detta till frukost på jobbet! kan säga att det är var för sött för min del på morgonen, han åt det som godis när han var liten, idag gillar han det till fredagsfilmen, dock i begränsad upplaga! Väldigt bra recept! (samma variant som han förklara för mig)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.