Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoretto tryffel

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

jul godis

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att koka upp vispgrädde och florsocker i en kastrull. Ta bortkastrullen från värmen och lägg i chokladbitarna. Låt det smälta ihop.Låt stelna i kylen 1-2 timmar. Forma sedan till runda kulor med hjälpav en tesked eller ett varmt kuljärn. Vill du ha choklad som toppingsmälter du försiktigt chokladen i ett vattenbad. Doppa sedan kulorna iden smälta chokladen. Låt stelna i kylen ett tag till. Istället förchokladtopping kan du rulla de stelnade kulorna i kakao.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.