Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz champinjonkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabbt, billigt och riktigt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka rödlök och vitlök och fräs lätt i smör. Tillsätt champinjonerna och låt det fräsa samman 5 min.Blanda i Pesto Rosso och kinesisk soja och krydda med salt och peppar. Lägg röran i botten på en eldfast form. Skär den nästan tinade kycklingfiléen i ca 2 cm tjocka skivor. Lägg dem ovanpå svampröran. Skiva mozzarellaosten i tunna skivor och lägg dem ovanpå köttet. Blanda samman grädde, chilisås och kycklingfond och häll det över. Gratinera i 220 ° ca 30 min eller tills köttet är färdigstekt och osten smält.
  2. Servera med ris eller färsk pasta och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lisabeertje 12 augusti 2015

    Smaken är riktigt gott, bara lite synd att det finns så mycket tunn (?) sås. Det blev lite bättre med ris när det blandades på tallriken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.