- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Tänkte på vår just avslutade Sweden Rockfestival när jag skulle döpa mitt recept, och det är ju många festivaler hela sommaren.
Hoppas ni ska gilla rätten lika mycket som vi gjorde. Väldigt lätt och smidigt var det också.
Instruktioner
- Dela den halvtinade kycklingfilén till 4 bitar. Skär en skåra i varje bit. Blanda samman parmesanost och Mango chutney till en röra och fyll filéerna. Linda baconskivor runt om.
- Skär ner purjo och paprika och fräs några minuter i en kastrull tillsammans med en klick smör. Skär kiwin i små bitar och lägg i kastrullen och rör om. Låt det puttra samman 1 min.
- Lägg kycklingknytena i en eldfast form och lägg paprika, purjo och kiwiröran runt om köttet.
Sätt in formen i ugn på 225° ca 15 min.
Rör under tiden samman grädde, crème fraiche, mango chutney, soja, kycklingfond, västerbottenosten. salt och peppar. Häll blandningen över kycklingen och sätt in i ugnen igen ca 20 min.
- Dela sparrisen i lite mindre bitar och förväll lätt. Garnera gratängen med sparris och tomathalvor precis innan serveringen.
Gott med ris till.
Publicerat den
10 juni 2012
Liknande recept
Skriv kommentar