- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En egen "skapelse" som blev riktigt god!
Instruktioner
- Putsa filéerna och skär en skåra längs med utan att skära igenom.
- Hacka den marinerade vitlöken och skär fetaosten i små bitar. Fyll skårorna med ost och vitlök. Sno baconskivor runt filéerna.
- Skär paprika och lök i strimlor och kör det tillsammans med aprikoserna i lite smörolja 5 minuter i micron.
- Lägg filéerna i en ugnsfast form och fördela paprika, lök och aprikoser runtom. Skär ananasringarna i bitar och lägg det också runtom.
- Vispa samman grädde, youghurt, soja, sweet chili, mango chutney och den rivna osten. Häll blandningen över köttet och strö sist över nötterna.
- Gratinera på andra falsen nedifrån ca 45 minuter i 200-225 grader. Servera ris till.
Smaklig måltid!
Publicerat den
26 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar