Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz fetaostfyllda ytterfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En egen "skapelse" som blev riktigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filéerna och skär en skåra längs med utan att skära igenom.
  2. Hacka den marinerade vitlöken och skär fetaosten i små bitar. Fyll skårorna med ost och vitlök. Sno baconskivor runt filéerna.
  3. Skär paprika och lök i strimlor och kör det tillsammans med aprikoserna i lite smörolja 5 minuter i micron.
  4. Lägg filéerna i en ugnsfast form och fördela paprika, lök och aprikoser runtom. Skär ananasringarna i bitar och lägg det också runtom.
  5. Vispa samman grädde, youghurt, soja, sweet chili, mango chutney och den rivna osten. Häll blandningen över köttet och strö sist över nötterna.
  6. Gratinera på andra falsen nedifrån ca 45 minuter i 200-225 grader. Servera ris till. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.