Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz filékantarell

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Det är kul att knåpa ihop ett eget rcept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla baconet och hacka löken. Fräs baconet och lägg den därefter på en tallrik, bryn löken lätt och ta upp den och lägg den också på tallriken. Fräs sedan svampen och låt även den ligga på tallriken så länge.
  2. Putsa filén och skär den i skivor. Blanda lite mjöl med kryddorna. Vänd filéskivorna i blandningen och bryn dem i smör. Lägg upp dem i en smord eldfast form.
  3. Lägg bacon, lök och svamp i stekpannan och fräs samman det lite snabbt. Fördela blandningen över köttet.
  4. Rör ihop grädde, senap, ketchup och kalvfond och häll över köttet. Strö rikligt med riven ost över och gratinera i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera ris eller färsk pasta till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lena4 26 september 2010

    Säger bara jättegott. Kan rekommenderas. Detta kommer jag att göra fler gånger. Betyg fem.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.