- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut
Köttet blir så himla gott och saftigt och det går ändå snabbt att fixa.
Instruktioner
- Putsa filén och skär dem i ca 6-8 cm stora bitar. Snitta bitarna utan att skära igenom. Skiva mozzarellaosten i lika många skivor som du har köttbitar. Hacka tomaterna. Lägg en skiva ost i skåran på köttet och fördela tomathacket. Tryck ihop filébitarna och linda en baconskiva runt varje bit.
- Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Lägg köttet i en form och häll marinaden över. Vänd runt så att det blir marinad på hela köttbitarna. Ställ kallt ca 1 tim.
- Lägg köttet i halster och grilla först långt ner men på slutet lite längre upp ca 45 min eller tills köttet är genomgrillat.
- Servera gärna med klyftpotatis och en god sås, t ex Amoz grillsås och Amoz marinerade paprikor.
- Lycka till!
Publicerat den
3 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar