Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz gyllengula gratäng.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Visst är det roligt då det blir ett bra resultat när man "snor" ihop ett eget recept! Hoppas ni också ska gilla det!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén på ev. hinnor, skär den i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem lätt och krydda med salt och svartpeppar. Lägg ut dem i en ugnsfast form. Skala och hacka rödlök och vitlök. Skär paprikan i tunna ringar. Fräs först löken en liten stund, tillsätt paprikaringarna och låt det fräsa ihop någon minut. Fördela grönsaksröran över köttet. Skala mangon och skär fruktköttet i bitar och lägg dem ovanpå grönsaksröran. Blanda ihop kokosmjölk, grädde, chilisåsen och ingefäran och häll över i formen. Strö till sist över riven ost. Gratinera i ugn 225 grader i ca 15 min eller tills allt fått en gyllengul färg. Servera helst risnudlar till eller ris och lite sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 8 november 2011

    Helt okej.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.