Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz Hawaiifilé.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag kan lova er en riktigt god gratäng om ni provar detta egenkomponerade recept. Det är så himla kul att improvisera i köket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort hinnorna på fläskfilén och skär den i skivor. Krydda med salt och svartpeppar. Bryn köttet lätt och lägg i ugnsform. Skala och strimla rödlök och vitlök. Ta bort kärnorna i paprikan och skiva i tunna skivor. Fräs samman lök och paprika så det blir mjukt. Lägg över köttet. Skiva svampen och fräs tills vattnet är borta. Lägg svampen i formen. Skär ananasen i bitar och bananerna i skivor och lägg över kött och grönsaker i formen. Vispa samman kokosmjölk, grädde och curry och häll över i formen. Strö till sist över den rivna osten. Sätt in formen i 225 ° ca 10-15 min eller tills gratängen fått fin färg.
  2. Servera med risnudlar eller ris.
  3. Tips: Om du vill kan du strö cashewnötter över när den är färdig.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • johanwijk 16 maj 2011

    Det är ett jätte gott recept, det var jätte lättlagat. Bra jobbat Amoz ^_^

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.