Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz Kiwikyckling.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag gillar att jobba med Kycklingfiléer för det kan man variera på många sätt.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda filéerna lätt med salt och peppar och lägg dem i en ugnsfast form. Skär ner skinkan i små bitar, skiva vitlöken. Fräs samman skinka,vitlök och svamp i smör. Krydda med vitlökspulver. Låt fräsa ca 5 min. Fördela det över kycklingen.Skala och skiva kiwin och fördela över kycklingen. Blanda grädde, fond, soja och chilisås i en kastrull och smula ner osten. Låt det koka samman så att osten smälter. Häll såsen över köttet och gratinera på ca 220° i ungefär 30 min. Servera med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • fialotta88 27 mars 2014

    Var kommer kiwin in?

  • amoz 30 mars 2014

    Nu har jag redigerat receptet så ni vet vart kiwin ska vara.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.