Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz lax- och räkcocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En frisk, snabb och supergod förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort det nedersta på sparrisen och kok den i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt den kallna. Rensa räkorna, skär laxen i mindre bitar.
  2. Dela tomaten och ananasen i små bitar. Skär varje sparris i tre delar.
  3. Blanda samman créme fraiche och curry.
  4. Varva sallad, tomater, ananas, lax, räkor och sparris. Avsluta med en stor klick av créme fraichen, ett par räkor och sparrisknoppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.