- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 2 timmar 50 minuter
Skriv ut
En helt ny vara i kyldisken för mig var nötytterfilé gjord på ryggbiff. Tyckte det såg spännande ut så det blev affär och en ny rätt kom till. Så gott så!!!
Instruktioner
- Blanda samman ingredienserna till marinaden. Putsa filén och lägg den i en plastpåse tillsammans med marinaden. Låt ligga i kylskåpet ca 2 timmar.
- Skala och skiva rotsakerna. Häll lite olja i en braspanna och lägg i rotsakerna. Blanda runt och salta.
- Bryn köttet lätt runt om och lägg den sedan i en ugnsform. Sät in kött och rotsaker i ugnen på ca 200° ca 20 min.
- Späd skyn med grädde och smält ner osten i till en krämig sås. salta och peppra.
- Servera gärna med stekta kantareller till.
Publicerat den
28 april 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta låter smarrigt. Testar o återkommer. Blåtta ögat säger \"mums\". // Miaria