Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz morgonbullar.

 
  • Serverar: 25 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Utmärkta att baka ut på kvällen. Täck över dem, ställ dem i kylen över natten. Grädda dem sedan på morgonen och njut av alldeles färskt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen i en bunke, häll på kallt vatten och rör tills jästen lösts sig. Tillsätt salt, kli och nästan allt mjöl och arbeta degen tills den släpper bunken. Låt den jäsa övertäckt i 45 min. Knåda degen smidig på mjölat bakbord och rulla till bullar. Lägg dom på smord plåt, klipp ett jack i varje bulle och låt dem jäsa ca 30 min (eller över natten). Grädda i 250° 5-8 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.