Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz portergryta.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Denna gryta är minst lika god dagen efter. En mustig och supergod gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman Porter, vinbärssaft, soya, buljongtärningar, vitlöksklyftor, örter och svartpeppar i en gryta och låt det koka upp. Lägg i köttet rått. Koka på svag värme i ca 2 tim.
  2. Plocka upp köttbitarna och gör såsen. Lägg tillbaks köttet och värm upp igen. Servera med potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • MosterA 17 maj 2011

    Väldigt god portergryta. Lättsam och som dessutom sköter sig själv. Bra recept. Tack! . Synd jag inte kom på att ta en bild på resultatet.

  • christincarlsson 24 oktober 2012

    Mycket god!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.