Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz rabarberdröm.

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jag kände att jag var lite trött på vanlig smulpaj men hittade inget bra recept på någon annan typ av paj, så det blev till att snickra ihop ett själv. Hoppas ni också ska gilla den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rabarberna och skär dem i bitar. Täck botten i en pajform med rabarber, strö potatismjölet över och ringla honungen över. Hyvla smöret och lägg överst. Sätt in i ugnen på 225° ca 5 min, eller tills rabarbena och smöret smält ner lite. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i kokosen och häll smeten över rabarbena. Fördela mandelflagorna över och gratinera ca 15-20 min eller tills den stelnat och fått fin färg.
  2. Servera den varm med vanljsås eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.