Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Amoz skogssvampsfilé

(3 kommentarer)  
Amoz skogssvampsfilé Amoz skogssvampsfilé
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Så var det dags att sätta igång fantasin efter att först inventerat kyl, frys och skafferi. Det blev en riktigt god och lättlagad gratäng. Hoppas den ska smaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och strimla löken. Ta ur kärnor och hinnor i paprikan och strimla den. Fräs samman lök och paprika mjukt i smörolja i micron ca 2 min. Lägg röran i botten på en eldfast form. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar, krydda med salt och svartpeppar. Lägg dem ovanpå lök-och paprikaröran. Blanda samman soppan, crème fraichen och Milda mat. Häll det över kycklingbitarna så de täcks, strö sist över parmesanosten. Gratinera i ugn på 175°-200° ca 45 min.
  2. Servera ris eller risnudlar och en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • jenmc 17 maj 2011

    Herregud det var en underbar rätt tog riktig grädde den var krämig och är rekomenderad starkt

  • christincarlsson 4 augusti 2011

    Super gott och enkelt. Klar 5:a

  • amoz 4 augusti 2011

    Tack snälla! Så roligt att fler än vi gillar den enkla rätten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.