- Serverar: 4 portioner
- Tid: 55 minuter
Skriv ut
Så var det dags att sätta igång fantasin efter att först inventerat kyl, frys och skafferi. Det blev en riktigt god och lättlagad gratäng. Hoppas den ska smaka!
Instruktioner
- Skala och strimla löken. Ta ur kärnor och hinnor i paprikan och strimla den. Fräs samman lök och paprika mjukt i smörolja i micron ca 2 min.
Lägg röran i botten på en eldfast form. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar, krydda med salt och svartpeppar. Lägg dem ovanpå lök-och paprikaröran.
Blanda samman soppan, crème fraichen och Milda mat. Häll det över kycklingbitarna så de täcks, strö sist över parmesanosten.
Gratinera i ugn på 175°-200° ca 45 min.
- Servera ris eller risnudlar och en god sallad till.
Publicerat den
25 april 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Herregud det var en underbar rätt tog riktig grädde den var krämig och är rekomenderad starkt
Super gott och enkelt. Klar 5:a
Tack snälla! Så roligt att fler än vi gillar den enkla rätten.