Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasfisk

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En fiskgratäng med en härlig kombination av sött och salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Lägg den frysta fisken på ett fat. Salta och peppra. Sätt fatet i micron och tina ett par minuter. Tillaga sedan fisken i micron under ca. 3 minuter. Lägg över fisken i ett ugnsäkert fat med höga kanter. Spritsa potatismos runt fisken. Gör en sås av ananasspadet, creme fraichen och osten. Lägg bitar av ananas på fisken och häll på såsen. Ställ in i ugen ca 20 minuter tills den börjar få färg. Ta ut gratängen och lägg skivor av grön paprika ovanpå och låt stå i ugnen i ca 5 minuter.
  2. Byt inte ut den gröna paprikan mot en annan färg det blir inte samma smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.