En frisk och härlig smak!
Instruktioner
- Ugn: 200°
- Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner mandeln blandad med sockret. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
- Grädda nederst i ugnen i ca 20 minuter. Stjälp upp kakan och låt den kallna. Diska formen.
- Fromage: Dela gulor och vitor. Vispa gulor och socker pösigt. Vispa vitor och grädde var för sig.
- Blanda ner ananaskross och citronsaft i äggulesmeten. Smält det urkramade gelatinet på svag värme. Rör ner detta i smeten.
- Blanda först ner grädde och sist försiktigt vitorna i äggsmeten. Lägg tillbaka kakan i formen och bred fromagen över. Släta till ytan och ställ kallt i minst 2-3 timmar.
- Ta desserten ur formen och garnera
Publicerat den
30 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar