Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananasfylld quesadilla med parmesansås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräsch och underbart gott. Härlig sötma möter hetta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av ananasen i en sil.
  2. Bryn svampen i smör och låt svalna. Blanda samman ananas, gräslök, vitlök, purjolök, kesella och svamp. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela blandningen på två tortillas och lägg två tortillas ovanpå. Stek tortillakakan gyllenbrun i stekpanna på bägge sidor i olja.
  4. Såsen: Strimla de soltorkade tomaterna. Koka ihop grädde, parmesan och tomater i en kastrull. Koka i ca 15 minuter tills såsen tjocknar. Skär quesadillakakan i tårtbitar, servera med lite sallad och parmesansås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.