Instruktioner
Ugn: 175°
1. Rör matfett och socker riktigt ljust och poröst. Tillsätt äggen ett och ett under fortsatt kraftig omrörning.
2. Rör ner ananaskross och rivet citronskal. Blanda mjölet med bakpulver och nötter. Rör ner även det i smeten. Rör alltihop till en jämn smet.
3. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40-45 minuter eller tills kakan känns torr. Låt kakan vila några minuter innan den stjälps upp och får kallna.
4. Rör ut florsockret med citronsaften. Bred glasyren över den kalla kakan och strö över finhackade nötter. Går att frysa.
Bakade din ananaskaka, måste säga att den blev jättegod. Kommer defintivt göra den fler gånger. Ha en bra dag Kram Annlis
Hej har provat din annanaskaka underbart god med lite gräddklik till ger dig 5 av 5 möjliga poäng
Ska prova att göra din ananaskaka som verkar mycket god
Hej! Ska pröva din Ananaskaka idag den verkar god. Älska långpannekakor. Kommer igen med en komentar.
Gott uppskattades av alla i familjen.