Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskaka

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den är väldigt god och lätt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vatten, vetemjöl och bakpulver. Smörj och bröa en form och häll i smeten. Gräddas i 175- 200 grader, i ca 35 minuter. Ta ut kakan när den är torr.
  2. Glasyr: Smält smör i en kastrull. Tillsätt ägg, kokos och vaniljsocker. Sjud.
  3. Bred över ananasen, därefter glasyren. In i ugnen ca 10 min, ev höj temperaturen något. Lycka till!
  4. P.S Utan ananas och glasyr är det en utmärkt tårtbotten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.