Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskaka i långpanna

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

En supergod och enkel kaka i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst, rör ner vatten och mjöl som blandas med bakpulver. Häll smeten i en smörad och bröad långpanna. Grädda i 20 minuter, 200 C.
  2. Låt ananasen rinna av och bred över kakan. Blanda alla ingredienserna till glasyren i en kastrull och värm under vispning.
  3. Låt sjuda, ej koka. Bred glasyren över kakan, grädda ytterligare ca 10 minuter eller till kakan fått färg. Låt svalna, skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • gulla 20 juli 2008

    Bara måste prova att baka denna kaka! Verkar sagolikt god!

  • Eery 22 januari 2009

    Riktigt god! Den här får absolut följa med på kalas imorgon=)

  • guntrum 20 februari 2009

    Den var god men jag tyckte det blev alldeles för lite glasyr ,ska prova igen och göra 1 1/2 sats.

  • marwis 2 mars 2009

    Jättegod, men nästa gång blir det 1 1/2 sats för min långpanna var nog i största laget!

  • Lottis1 26 september 2009

    Testade denna kaka igår och bjöd mina arbetskamrater på till fredagsfika. Den var jättegod och vart väldigt uppskattad. Men jag gjorde dubbel sats av kokosglasyren. =)

  • mmarika 1 maj 2010

    Mycket god, men måste nog göra 1 1/2 sats istället.

  • zanette 16 juli 2010

    Denna lät ju helt under bar,,, måste göra denna till mina data elever som jag har på PRO jobbar idiellt där.. tack mvh zanett

  • barrtall 14 juni 2012

    Väldigt god kaka, kommer att göra fler gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.