Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskaka med kokos

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Härligt frisk och mycket god mjuk kaka. Har tyvärr ingen bild.

Ingredienser

Instruktioner

Häll ananasen i ett durkslag och låt den rinna av väl. Rör smör och socker pösigt. rör i ett ägg i taget, blanda om väl mellan varje ägg. Blanda mjöl, kokos och bakpulver och rör ner i smeten. Blanda sist i citronsaft och ananas. Häll smeten i en smord, bröad form, ca 2 liter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 45 minuter. Låt kakan kallna i formen. Garnering: Rör ihop florsocker och citronsaft. Häll det på kakan och garnera med kokos och citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.