Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskassler

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200-225 grader.
  2. Skiva purjolöken i 1 cm breda skivor. Lägg purjolöken i en gryta och sjud den ett par minuter i lättsaltat vatten. Ta upp purjolöken och sila bort vattnet.
  3. Skiva kasslern tunt. Smörj en eldfast form. Lägg ut kasslern med en skiva ananas mellan varje kasslerskiva. Strö på den skivade purjolöken.
  4. Rör ihop créme fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, salt och peppar. Slå blandningen över kasslern och ananasen. Sätt in rätten i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  5. Garnera rätten strax före serveringen med lite klippt persilja och hackad gräslök.
  6. Servera kokt potatis och en grönsallad till. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.