- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Jättegod och enkel att göra.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200-225 grader.
- Skiva purjolöken i 1 cm breda skivor. Lägg purjolöken i en gryta och sjud den ett par minuter i lättsaltat vatten. Ta upp purjolöken och sila bort vattnet.
- Skiva kasslern tunt. Smörj en eldfast form. Lägg ut kasslern med en skiva ananas mellan varje kasslerskiva. Strö på den skivade purjolöken.
- Rör ihop créme fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, salt och peppar. Slå blandningen över kasslern och ananasen.
Sätt in rätten i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
- Garnera rätten strax före serveringen med lite klippt persilja och hackad gräslök.
- Servera kokt potatis och en grönsallad till.
Smaklig spis!
Publicerat den
11 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar