Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ananaskassler med kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Tyckte jag var bra och smakade bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ungssäker form och bred ut den kokta bulguren eller riset i den. Tärna kasslern och sprid den över bulguren eller riset. Lägg annas skivorna ovanpå så att de täcker hela formen. Strö över din rivna gratängosten över.
  2. Blanda kokos mjölken med färsk riven ingefära, svartpeppar och mango chutney. Häll denna blandning över kasslern och gratinera i ugn under 15-20 minuter eller till den har fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.